CARTA



AMANIDES

- Verda (Tomata i olives)
- Catalana (Pernil, tomata i olives)
- Tropical (Cranc i pinya)
- Fruits secs (Pipes i nous)
- De la casa (Ou dur, olives, pernil, tomata i formatge)

BRASA

- Llonganissa amb guarnició
- Xoriçets amb guarnició
- Cansalada viada amb guarnició
- Enfillalls amb guarnició
- Xurrasco amb guarnició
- Peus de porc amb guarnició
- Xai amb guarnició

ENTREPANS FREDS

- Pernil
- Pernil ibèric
- Pernil dolç
- Formatge
- Formatge curat
- Xoriço
- Pernil i formatge
- Secallona
- Vegetal
- Tonyina
- Anxoves

ENTREPANS CALENTS

- Llom
- Truita mixta
- Bacó
- Bacó i formatge
- Llom i formatge
- Truita a la francesa
- Frankfurt
- Bikini

PLATS COMBINATS

1. Bacó, ou ferrat, patates i tomata natural
2. Llom, ou ferrat, patates i amanida
3. Llonganissa, patates i escalivada
4. Calamars, amanida i tomata natural
5. Peix a la planxa, croquetes i amanida

TORRADES

1. Tonyina, escalivada i olives
2. Anxoves, escalivada i olives
3. Llonganissa del país i escalivada
4. Pernil ibèric i tomata
5. Formatge curat i tomata
6. Salmó i formatge brie

PIZZES ARTESANALS









No hay comentarios:

Publicar un comentario